GUIDE: SÅDAN SÆLGER DU DIT HUS, TRIN-FOR-TRIN

Uanset om du vil sælge eller måske bare overvejer at sælge dit hus, kan du altid få en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering.

Hvad sker der til en salgsvurdering?

Vi besøger dig og gennemgår dit hus sammen med dig. Du får herefter vores bud på den pris, vi mener, at dit hus kan sælges til. En salgsvurdering er helt uden forpligtelser.

Vil du gerne sælge, tager vi en uddybende snak om dit hus, beliggenheden, markedet lige nu og dine ønsker og forventninger til os som ejendomsmægler.

Et salg hos LokalBolig Valby er velovervejet, gennemtænkt og altid med afsæt i din unikke bolig. Målet er at sikre dig det bedste salg.

Når du har besluttet dig for at sælge dit hus

Du får din personlige salgsplan med:

  • dine ønsker og forventninger til os
  • dit hus styrker, svagheder og potentiale
  • LokalBoligs strategi, rådgivning og anbefalinger til dig for at styrke salget
  • udbudsprisen og de forskellige veje, vi kan gå

Nu starten forberedelsen af dit boligsalg. Dygtige boligfotografer leverer fotos og boligfilm, og professionelle tekstforfattere skriver boligteksten.

Alt bliver offentliggjort på lokalbolig.dk og på online-boligportaler som Boligsiden.

Så er det tid til boligsalg. Vi markedsfører dit hus, afholder fremvisninger og Åbent Hus og går i dialog med potentielle købere. En stor del af de huse, vi sælger, sker gennem vores køberkartotek.

Vores markedsføring fokuserer primært på de sociale medier og online markedsføring, da det i dag er den mest effektive kanal til boligsalg. Vores mæglere er personligt meget aktive på både Facebook og Instagram, fordi det fører til hurtigere og mere direkte dialog med potentielle købere.

Undervejs i salget vil du tit høre fra os – med overblik og information om, hvordan salget går, om Åbent Hus, om fremvisninger og om mulige købere. Mit LokalBolig er dit eget boligunivers, hvor du også selv kan følge salget helt tæt. Alt om dit hus er samlet her og overskueligt præsenteret – fotos, statistik og dokumenter.

Fra guide til gratis salgsvurdering
Denne guide har forhåbentlig givet dig et overblik over processen, når du vil sælge dit hus.

Uanset om du vil sælge nu, i fremtiden eller måske aldrig, er vi altid klar på at give dig en gratis salgsvurdering af dit hus. Hos LokalBolig Valby er vi her for det samme.

Ja tak, jeg vil gerne have en gratis salgsvurdering